Frakt & Returer

Förlängda leveranstider
Under sommaren och de rådande tiderna kommer det dessvärre uppstå förlängda leveranstider på hela vårt sortiment. Detta leder till att istället för vår vanliga leveranstid på 6-8 veckor har vi nu istället en leveranstid på ca 10-12 veckor. Vi arbetar på så fort vi kan och hoppas ni har förståelse. Har ni några fårgor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på info@melimelihome.se

Lakan, mattor och kuddar
Har du beställt lakan, matta eller kuddar från MeliMeli levereras dem inom 7-10 arbetsdagar.

Möbler
Leveranstiden mellan beställning och leverans av möbler från MeliMeli är normalt 6-8 veckor.

Frakt Sverige
I Storstockholm ingår bärhjälp, montering och bortforsling av emballage i hemleveransen. I övriga Sverige fraktas varorna med enkelbemannad bil. Bärhjälp, montering och bortforsling av emballage ingår ej. Upphämtning sker på vårt lager i Haninge, söder om Stockholm.

Frakt utomlands/shipping outside of Sweden
För frakt till övriga delar av världen vänligen kontakta oss på: info@melimelihome.se.
For shipping to the rest of the world please contact us at: info@melimelihome.se.

Returer
Returrätten gäller enbart för mattor, sängkläder och sammetskuddar och accepteras enbart när varan är oanvänd och alla etiketter finns kvar. Returen ska göras inom 14 dagar från det datum beställning mottagits. Önskas en vara returneras kontaktar du oss via mail: info@melimelihome.se.

Återbetalning sker när retur mottagits och godkänts. Vid retur har kunden ansvar för att betala returfrakten samt för varans skick under frakten tillbaka. Avgiften för retur av mattor inom Sverige är 600kr och avgiften för retur inom Sverige av sängkläder och sammetskuddar är 150kr. Avgift i övriga Europa är 900kr och utanför Europa är avgiften 1200kr.