Frakt & Returer

Lakan, mattor och kuddar
Har du beställt lakan, matta eller kuddar från MELIMELI levereras dem inom 7-10 arbetsdagar.

Möbler
Leveranstiden mellan beställning och leverans av möbler från MELIMELI är normalt 6-8 veckor.
Alla MELIMELI’s möbler levereras i ett stycke.

Frakt Sverige
I Stockholm och Mälardalen ingår bärhjälp, montering och bortforsling av emballage i hemleveransen. I övriga Sverige fraktas varorna med enkelbemannad bil. Bärhjälp, montering och bortforsling av emballage ingår ej. Upphämtning sker på vårt lager i Haninge, söder om Stockholm.
Var noga med att mäta dörrposter, trappor och vinklar innan du beställer. Det är du som konsument som är ansvarig för att de möbler du beställt har möjlighet att levereras hela vägen in. MELIMELI accepterar inte returer om möblerna inte får plats.

Köp/Frakt utomlands
Via vår hemsida kan du handla direkt från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritanien.
För frakt till övriga delar av Europa vänligen kontakta oss på: info@melimelihome.se.

Returer
Returrätten gäller enbart för mattor, sängkläder och sammetskuddar och accepteras enbart när varan är oanvänd och alla etiketter finns kvar. Returen ska göras inom 14 dagar från det datum beställning mottagits. Önskas en vara returneras kontaktar du oss via mail: info@melimelihome.se.

Återbetalning sker när retur mottagits och godkänts. Vid retur har kunden ansvar för att betala returfrakten samt för varans skick under frakten tillbaka. Avgiften för retur av mattor inom Sverige är 600kr och avgiften för retur inom Sverige av sängkläder och sammetskuddar är 150kr. Avgift i övriga Europa är 900kr och utanför Europa är avgiften 1200kr.

Ångerrätt
Möbler: På soffor, fåtöljer, sänggavlar och fotpallar gäller ångerrätten 14 dagar från datumet då ordern lades, detta på grund av att varan är specialbeställd eller specialtillverkad.
Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan.