Varukorg

Totalt:
0.00kr

INSPIRERANDE HEM

LUCA VELVET GREIGE hemma hos bloggaren och influencer Petra Tungården. Foto: FLORBRANTSTHLM.se

 

Hemma hos Stylisten Pella Hedeby 

“Älskar den avslappnade looken med avtagbar linneklädsel som är gemensamt för bägge modellerna. Lucan har dessutom en fin karaktär med detaljen i sömmarna och den hela sittplymån. Ingen hamnar i skarven här.”

STYLINGUPPDRAG SIGNERAT STYLINGBOLAGET

BLANCA OTTOMAN 90cm PETROL


Ovan: LUCA MEDIUM GREY & BLANCA OTTOMAN 90cm GREIGE

Lugnande gråtoner tillsammans med naturmaterial och lite grönt skapar harmoni i hemmet. Bilder från BONAVA visningshus.

 Hemma hos Sofia Mokkasin

“När Amelia Widell första gången nämnde att hon börjat designa soffor  för det egna företaget MeliMeli så tänkte jag att är det någon som ska göra det bra så är det ju hon. Vi pratade en hel massa om den perfekta soffan och det kändes som om hon tänkt på det mesta. Och sedan skulle jag komma och kika på den och på tygprover och så. Men det blev inte så. Så vi gjorde det vi inte kanske borde, vi köpte den osedd. Inte suttit i den, inte spanat tygprover och så. Sedan kom den ju. Igår. Och visade sig vara perfekt! På allt! Hur vacker som helst, hur SKÖN som helst och färgen är helt sagolik. För att inte tala om själva sammeten, det är fasen bland det tjusigaste jag vet. Jag tycker sammet är så vackert just därför att det aldrig ser platt ut. Sammet ändrar sig i ljus som ingen annan textil gör, det är något levande i det som jag verkligen tycker om. Ni vet bara när man styrker handen över det så ändrar det ton, lite magiskt.  Och sedan gör de att kulörer ser lite dimmiga ut och det är kanske därför petrol, som vi valt, just har en känsla av dimblå i vissa solstrålar. Och så var det mest perfekta i designväg, det är en stor dyna istället för fler. Smart! Och väldigt skönt, ingen behöver riskera att hamna i skarven liksom. Och så slipper man ju alla popcorn som, åtminstone hos oss, hamnar där.” – Sofia Mokkasin