Varukorg

Totalt:
0.00kr

INSTAGRAMTÄVLING

 

Är du stolt ägare till någon utav våra produkter? Då har du chans att vinna en NICO RUG i valfri färg till din MELIMELI möbel! FÖR CHANS ATT VINNA: Lägg upp dina bästa inredningsbild inkluderat någon utav våra produkter på Instagram och motivera vilken NICO RUG som du skulle matcha till. Tagga vad du redan har för möbel, exempelvis #sammetssoffa #sammetsbänk #sammetsfåtölj #sammetspuff #linnesoffa osv följt av @melimelihome & #melimelihome. Tävlingen pågår februarimånad ut! Vi ser så mycket fram emot alla era fantastiska bilder!

Tävlingsvillkor:

För att tävla behöver du ha ett Instagramkonto och öppen profil så att vi kan se ditt inlägg. Du behöver följa MELIMELI på Instagram. Du behöver äga en produkt/möbel eller matta från MELIMELI samt vid behov kunna styrka med ett ordernummer eller liknande att du inhandlat din produkt från melimelihome.se eller hos någon utav våra återförsäljare. Tävligen pågår t.o.m 28 februari 2018.  Vinnaren/vinnarna presenteras första veckan i mars på vårt Instagramkonto och utses av team MELIMELI. Vinst: valfri NICO RUG från MELIMELI värde mellan 9.000-12.000. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att vara med i tävlingen godkänner du att MELIMELI använder din bild i marknadsföringssyfte.