Varför material spelar roll

Det spelar roll. En mening du kanske hört många gånger i livet som gång på gång gör dig lite extra uppmärksam.

För när saker spelar roll rycker man helt enkelt inte påaxlarna. I detta fall har uppmärksamheten skapat inredning i högsta kvalité i hela kedjan. Resultatet är Meli Meli med en grundvärdering att det alltid ska spela roll.

Sedan start har Amelia Widell fått skapa den soffa som hon oftast fantiserade om under hennes tid som stylist.

Detta är en grundpelare i Meli Meli för att vi kan producera produkter på ett hållbart sätt. I fabriker där personalen tas väl hand om och mår bra. Där priserna kan pressas tack vare att produkterna tillverkas på beställning. Att materialet är skapat att hålla en livstid om vi visar kärlek till vår inredning och att möblerna skapar en helhet i ditt hem där du alltid kan känna ro och frid. Nu när du vet detta, kan du med gott samvete luta dig tillbaka i din nya soffa.

Ditt hem spelar roll. Vi guidar dig till att hitta vad som passar dig allra bäst.

Varukorg: 0 produkter