Nu kan du provmöblera hemma med telefonen

Äntligen kan du provmöblera hemma innan du klickar hem dina nya möbler! Med vår nya AR-funktion (augmented reality) kan du se möblerna i skala 1:1 och därmed få en tydlig bild av möblernas storlek, material och hur de passar in hemma hos dig. Du kan alltså se, förflytta och provmöblera ditt hem live direkt i […]

Nu kan du provmöblera hemma med telefonen

Äntligen kan du provmöblera hemma innan du klickar hem dina nya möbler! Med vår nya AR-funktion (augmented reality) kan du se möblerna i skala 1:1 och därmed få en tydlig bild av möblernas storlek, material och hur de passar in hemma hos dig. Du kan alltså se, förflytta och provmöblera ditt hem live direkt i mobilkameran – precis som om möblerna vore där!

Gör såhär

 

1. Gå till www.melimelihome.se. Välj bland våra mest populära soffor, fåtöljer och puffar i några av våra favorittyger. Leta upp den möbel du önskar prova i ditt hem. Håll utkik efter AR-ikonen – finns denna kan du provmöblera den i ditt hem.MELIMELI provmöblera med 3D och AR

2. Klicka på AR-ikonen. Använder du dator – skanna QR-koden med din mobilkamera.

MELIMELI provmöblera med 3D och AR

3. Välj ut en plats du vill testa att placera ut möbeln på, rör telefonen för att kameran ska kunna läsa av rummet.MELIMELI provmöblera med 3D och AR

4. När möbeln är på plats kan du förflytta, vända, vrida, förstora och förminska produkten – precis som om möbeln vore där!MELIMELI provmöblera med 3D och AR

0
Din varukorg
Din varukorg är tomTillbaks till shoppen