MELIMELI flytte inn i H&M HOME

Mellom 2/11-22/11 flytter vi inn i H&M HOME konseptbutikker i London, Stockholm og Malmö. Unnslippe høsten rush og finne inspirasjon blant myke bamsemøbler og vår velbalanserte Yin / Yang samling.

" Dette er en flott mulighet hvor vi får inspirere nye tanker om rom. Om høsten er det spesielt viktig å sørge for å kose oss hjemme fordi vi tilbringer så mye tid innendørs. Det blir så gøy å vise frem MELIMELI definisjon av et balansert og koselig hjem med H&M HOME",sier Amelia Widell, sjefsdesigner og grunnlegger av MELIMELI .

De tre ukene vi flytter inn med H&M HOME er midt i høstrushet når opplastingen for de kommende feriene er ekstra viktig. Vi har nøye utvalgte favoritter som bidrar til å skape balansen og komforten som trengs for å kunne glede seg, selv i de mørkere månedene. Yin/Yang-kolleksjonen, bestående av våre italienske linstoffer i polka dot og stripete, skaper harmoni takket være balansen mellom de kontrasterende mønstrene og teddykolleksjonen gir den varme, tettsittende følelsen som høsten krever. Sammen med utvalgte produkter fra H&M HOME vil våre pop-up miljøer være vel verdt et besøk for inspirasjon.

Sammen med møblene vil det også være keramikk inspirert av vårt Yin / Yang-mønster, laget i samarbeid med kunstneren Sabrina Vaino. De håndlagde stiplede og stripete vasene kommer fra Sabinas studio i Stockholm og passer perfekt inn i interiørdesignverdenen vi bygger sammen med H&M HOME i London, Malmö og Stockholm.

Vi besøker H&M HOME konseptbutikker på 224 Regent Street i London, Gustav Adolfs torg 2 i Malmö og Drottninggatan 50 og Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Pop-up butikken er på stedet fra 2 november til 22 november.