MELIMELI HJEMMER - ESTÉE LALONDE

Vi elsker å bli inspirert av menneskene rundt oss og har møtt noen av favorittskaperne våre for å snakke om deres interiørinspirasjoner. Vi tok kontakt med Estée Lalonde, @ EstéeLalonde på instagram, for å snakke om viktigheten av interiørdesign og hva det å være hjemme betyr for henne. Estée er basert i London og har sitt eget utvalg av smykker med merket Daisy, og er også grunnleggeren av Mirror Water, et livsstilssamfunn for bevisste forbindelser, selvrefleksjon og egenomsorg @ mirrorwater.earth

Hvor finner du inspirasjon til hjemmestilen din?
Jeg elsker hjemmet mitt å føle meg komfortabel og bodde i, men ikke for mye rot. Jeg liker å blande nye stykker med mange vintage stykker for å lage en fin blanding. Det er virkelig opp til prøving og feiling, ettersom hvert mellomrom er så forskjellig. Noen ganger kjøper jeg ting og tror det vil fungere perfekt, men det passer ikke i rommet, så det handler om å finne det som fungerer i rommet. Jeg tror alltid at et hjem / ditt hellige rom aldri er fullstendig og alltid er i utvikling. Tiden lar oss hente inn nye stykker mens vi slipper andre.

Hva er de fem beste tingene du ikke kunne leve uten i hjemmet ditt?
Definitivt badekaret mitt! Noen sier kanskje sengen sin, men et bad er så viktig for meg og hjelper meg å slappe av som ingenting annet. Nummer 2 ville vært min fantastiske MeliMeli sofa! Det er så elegant, tidløst og utrolig behagelig. Nummer 3 ville være litt røkelse. Hver gang jeg trenger å skape en roligere og mer zen -stemning hjemme, gjør det å brenne en røkelse. Nummer 4 er min Smeg kjøleskap og vannkoker som jeg bokstavelig talt ikke kunne leve uten! Vannkoker, spesielt ettersom det er et viktig element for å forsterke min vanlige engelske frokostte. Sist men ikke minst, mine vakre spisebordsstoler med ønskebein- du kan ikke gå galt.

Er det et stykke i hjemmet ditt som har reist med deg fra hvert sted du har bodd på?
Skjellsmykkeskrinet mitt som jeg kjøpte i Maine, USA da jeg bare var 19. Det er så sentimentalt for meg og minner meg om en veldig spesiell tid i livet mitt. Den er fortsatt i så god stand (til tross for mange trekk) og ahhh det tar meg virkelig tilbake. Jeg beholder den i bokhyllen min og liker å beholde polaroidene mine der for å holde enda flere minner.

Hva betyr hjemmet for deg?
Hjemmet er et rom jeg alltid føler meg trygg på. Jeg tilbringer mye tid hjemme på grunn av arbeidet mitt. Jeg har nylig blitt like interessert i husholdningsartikler som mote og skjønnhet, fordi jeg bare elsker å være omgitt av ting som jeg personlig har valgt ut for plassen. Home er stedet jeg har klart å lage vakre minner på, og jeg har vokst så mye i disse fire veggene.

Noen dekorasjoner du vil gjøre hjemme hos deg snart? Eller noe ny stil du leter etter?
Jeg leter etter noen spesielle plantepotter. Jeg elsker keramikk generelt, men jeg føler virkelig at de blir levende når planter er involvert. Noen av plantene mine har vokst fra sine små hjem, og jeg må gjøre ompotting! Jeg kan gjøre det til helgens oppgave ....