Varukorg

Totalt:
0.00kr

FRAKT OCH RETURER

Lakan, mattor och kuddar

Har du beställt lakan, matta eller kuddar från MELIMELI levereras dem inom 5-10 arbetsdagar.

 

Möbler 

Leveranstiden mellan beställning och leverans av möbler från MELIMELI är normalt 6-8 veckor. Så fort vi vet när beställningen beräknas anlända kontaktar vi dig via mail.

 

Frakt Sverige

I Storstockholm ingår bärhjälp, montering och bortforsling av emballage i hemleveransen.I övriga Sverige fraktas varorna med enkelbemannad bil. Bärhjälp, montering och bortforsling av emballage ingår ej. Upphämtning sker på vårt lager i Haninge, söder om Stockholm.

 

Frakt utomlands/shipping outside of Sweden

För frakt till övriga delar av världen vänligen kontakta oss på: info@melimelihome.se.

For shipping to the rest of the world please contact us at: info@melimelihome.se.

 

Returer

Returrätten gäller för mattor, sängkläder och sammetskuddar och accepteras enbart när varan är oanvänd och alla etiketter finns kvar. Returen ska göras inom 14 dagar från det datum beställning mottagits. Önskas en vara returneras kontaktar du oss via mail: info@melimelihome.se. Återbetalning sker när retur mottagits och godkänts. Vid retur har kunden ansvar för att betala returfrakten samt för varans skick under frakten tillbaka. Avgiften för retur av mattor inom Sverige är 600kr och avgiften för retur inom Sverige av sängkläder och sammetskuddar är 150kr. Avgift i övriga Europa är 900kr och utanför Europa är avgiften 1200kr.