Hvorfor et vakkert soverom vil forbedre søvnen

Det er uendelige av vakre ting i denne verden, men dårlig søvn er ikke en av dem.

Jo bedre søvn, jo mer kvalitativt våre liv vil bli. Derfor mener Melimeli at et vakkert soverom vil forbedre din generelle helse. Å legge ned sin seng hver morgen kan ikke føle seg som mye til verden. Men sannheten er at hvis vi ikke klarer å gjøre de små tingene i livet, de store tingene vil sikkert ikke fungere. Sett standarden for resten av dagen og legge inn sengen. Med en fin hodegjerde, vil oppgaven være litt morsommere.

Våre hodegjerde Darling er et polstret hode med knapper. Hodegavlen er laget av fløyel i 100% bomull fra Italia. Gavl har festene på baksiden som festes direkte til veggen og deretter hekte på hodegjerde på.  DARLING er håndlaget i Europa og laget på bestilling.

Dimensjoner
Bredde: 120cm/140cm/160 cm/180 cm/210 cm. høyde: 94 cm
Dybde: 9 cm

La deg inspirere av Darling her.

BELLA hodegjerde er en rektangulær hodegjerde i glatt fløyel laget av 100% bomull fra Italia.

Dimensjoner
Bredde: 120cm/140cm/160 cm/180 cm/210 cm. høyde: 94 cm
Dybde: 7 cm

Bli inspirert og handle Bella her.

Handlevogn: 0 produkter